13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаМонако подчини Фенербахче (видео)

Монако подчини Фенербахче (видео)

Две поред за отбора от Княжеството в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако спечели за втори пореден път в Евролигата. Пред своята публика отборът от Княжеството се справи с Фенербахче с 92:78 в мач от 27 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Монако е с баланс от 14-13 и заема седмо място в класирането, докато турският гранд е с 12 победи и 11 поражения и е 10-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Алфа Диало вкара рекордните за себе си в Евролигата с екипа на Монако 24 точки плюс 6 борби. Донатас Мотеюнас добави 18 и 9 борби. Уил Томас финишира с 14 точки и 7 борби.

Нандо Де Коло се завърна след почти два месеца и бе най-резултатен за Фенербахче с 19 точки. Марко Гудурич отбеляза 18. С по 10 точки останаха ДеШоун Пиер и Данило Бартел, като първият овладя и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините направиха серия от 16-0, за да дръпнат с 55:33 след едно полувреме игра. След паузата Монако дори стигна до аванс от 28 точки за 61:33, но „фенерите“ все пак успяха да заличат част от пасива си в последния период след 74:90. Във финалните две минути обаче гостите пропуснаха няколко възможности да се доближат още повече.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 март Монако ще гостува на Барселона, а на 27 февруари Фенербахче ще излезе срещу Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани