18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАЮта излезе напред в битката с Далас в плейофите на НБА (видео)

Юта излезе напред в битката с Далас в плейофите на НБА (видео)

Донован Мичъл реализира 32 точки за Джаз

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Юта взе предимство на старта на плейофите в НБА. „Джазмените“ се справиха с Далас с 99:93 в първия си мач от серията в първия кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Донован Мичъл даде тон на Юта с 32 точки, 6 борби и 6 асистенции, като бе 10/11 от линията за изпълнение на наказателни удари. Боян Богданович добави 26 и 5 борби. Майк Конли се отчете с 13 точки и 6 борби.

Лука Дончич не игра за Далас, заради контузия. В негово отсъствие Джейлън Брънсън бе най-резултатен с 24 точки, 7 борби и 5 асистенции. Спенсър Динуиди се разписа с 22 и 8 асистенции. Реджи Бълок остана с 15 точки и 6 борби.

РАЗВИТИЕТО: Маверикс се доближиха на точка от съперника 2.12 мин. преди края след тройка на Макси Клебер за 91:92. Юта отговори с далечен снаряд на Ройс О`Нийл и четири успешни наказателни удара на Донован Мичъл, с което си осигури успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Мач №2 между Далас и Юта ще бъде на 19 април.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани