9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияБрайън Камерън: Имахме няколко ситуации в края, при които не успяхме да...

Брайън Камерън: Имахме няколко ситуации в края, при които не успяхме да отбележим

Стрелбите ни се оказаха лоши в тези моменти, каза още гардът на Шумен

„Спартак е добър отбор. Имахме няколко ситуации в края, при които не успяхме да отбележим. Стрелбите ни се оказаха лоши в тези моменти. Борихме се до края, горд съм от този факт, просто не успяхме да спечелим. Аз играх добре, но можех да бъда още по-добър“, бе мнението на баскетболиста на Шумен Брайън Камерън след поражението в Плевен с 86:89 в среща от НБЛ.

„Загубихме няколко близки мача през сезона. Щях да бъда доста по-доволен, ако бяхме ги спечелили. Ще продължим да се борим и се надявам в края на сезона да имаме още победи. Стараем се да се подобряваме с всеки мач. Както казах, загубихме няколко оспорвани срещи, но моето желание е да вземем реванш в следващата фаза от шампионата“, добави гардът, който остави на сметката на „жълто-зелените“ в този мач 31 точки, 7 борби и 11 асистенции.

„Смятам, че имаме сили да победим ЦСКА пред нашата публика. В първия мач срещу този тим не играх, тъй като бях контузен. Можем да се конкурираме с всеки един отбор в първенството, така че ще бъдем готови за игра“, каза още Брайън Камерън.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани