7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Удо: Бяхме много гладни да спечелим

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Удо: Бяхме много гладни да спечелим

Да лимитираш Балкан на полуфинал до 48 точки е много добро нещо, каза още наставникът на Рилски

Бяхме много гладни да спечелим, тъй като в последния мач в Самоков загубихме от Балкан. Те след това направиха феноменални двубои, биха Бешикташ и Орадея. Това е наистина силен и класен отбор, воден от изключително добър и опитен треньор в лицето на Йовица Арсич. Това, че сме ги победили днес, не променя това нещо изобщо. Те се един от основните претенденти за титлата„, смята треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров, чийто тим ще играе на финала за Купата в понеделник.

Това, че бяха 0/26 от тройката се дължи, първо на нашата агресивна защита, която в голяма част от двубоя не им позволяваше отворени стрелби. Когато не им тръгна стрелбата се изнервиха и това нещо продължи. Поздравявам отбора си за сериозността, с която подходи към мача. Да лимитираш Балкан на полуфинал до 48 точки е много добро нещо. Освен това, играхме много колективно в нападение, отборно, както го правим от началото на сезона. Единствено не съм доволен от допуснатите 21 технически грешки, но пък за сметка на това сме с 51 на 28 борби. Не очаквах да доминираме така, но бяхме настроени за битка и бяхме мобилизирани. Този мач обаче трябва да го забравим и да се подготвим за още един двубой, който ни предстои„, каза още пред Max Sport наставникът на самоковци след 90:48 над Балкан.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Рилски прати Балкан у дома и е на финал

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани