10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаКостас Слукас пожeла награда за MVP на Везенков

Костас Слукас пожeла награда за MVP на Везенков

Гардът на Олимпиакос с добри думи за своя съотборник

Героят за Олимпиакос при победата над Фенербахче в третия мач от четвъртфиналните плейофи на Евролигата – Костас Слукас, който вкара решителна тройка в последните секунди за крайното 72:71, заяви, че не се страхува да поема отговорност.

„Мисля, че за времето, което имах, направих най-доброто, на което съм способен. Чувствам се добре през последния месец и мисля, че това се вижда. Искам да помагам на отбора“, заяви Слукас.

Тактиката в плейофите е напълно различна. Фенербахче разполага с един от най-добрите треньори в Евролигата. Сега ни чака още един напълно различен мач. Няма да заведа отбора до Финалната четворка сам. По-рано в мача Саша Везенков също отбеляза трудна стрелба. Той работи всеки ден и заслужава да бъде тук. Надявам се, че ще се класираме за Финалната четворка и той ще бъде категоричният най-полезен играч“, добави още гръцкият баскетболист за българския си съотборник.

Тимът на Олимпиакос води с 2-1 победи срещу Фенербахче в серията, в която се играе до три успеха от пет възможни мача. Четвъртият двубой ще се проведе в петък (5 май) в Истанбул.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани