15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЛевски и Балкан ще спорят за Купата на БФБ при юношите (видео)

Левски и Балкан ще спорят за Купата на БФБ при юношите (видео)

Двата отбора спечелиха мачовете си на полуфиналите в зала "Триадица"

Левски и Балкан се класираха за финала на Купата на БФБ при юношите. В зала „Триадица“ „сините“ надиграха Доростол с 89:72.

Красимир Петров избухна с 30 точки за успеха на столичани, след като влезе от пейката. С 14 се отличи Максим Бочев, който добави и 10 борби. С 13 се включи Момчил Кадиев, а Дамян Николов завърши с 11 точки.

За силистренци Михаил Калинов завърши с 35 точки. Преслав Димов се отчете със 17 точки и 12 борби. 10 вкара Михаил Добрев.

В първия мач за деня Балкан се справи с Дунав със 71:46 след като цялата стартова петица Мирослав Ралчев завърши с 10 и повече точки. Най-много – 16 вкара Михаил Гавазов. 15 добави Илиян Пищиков. По 13 нанизаха Александър Гавалюгов и Стефан Михайлов (12 борби). 10 добави Иво Корестилов. За русенци със 17 точки се отчете Кристиян Дялов.

Утре финалът за трето място ще противопостави Дунав и Доростол в 13.00 ч., а в 15.00 ч. за трофея ще играят Левски и Балкан.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани