20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКонстантин Тошков: Опитахме се да играем агресивно

Константин Тошков: Опитахме се да играем агресивно

Взехме превес във важните моменти и нещата се случиха в наша полза, сподели гардът на Спартак

„Ако трябва да съм честен, не мога да кажа какво ни помогна да измъкнем този мач. Опитахме се да играем агресивно срещу Шумен. Знаехме, че този отбор разчита повече на индивидуалната игра, гостите ни надбориха, бяхме зле в защита, но в края проявихме характер и успяхме да се измъкнем. Взехме превес във важните моменти и нещата се случиха в наша полза. Както видяхте, последният шут на Ивайло Тонев от тройката можеше да влезе и мачът щеше да придобие друг развой„, сподели баскетболистът на Спартак Константин Тошков след успеха над Шумен с 89:86 в мач от 19 кръг в НБЛ.

„Шумен има пет победи при 6-те си гостувания през сезона. Това опасен тим и в никакъв случай не трябва да бъде подценяван, защото виждате, че индивидуалните качества на гостите са много добри. Срещу отбор като нас, който се опитва да играе подредено, беше трудно и мачът стана тежък, но се радвам, че спечелихме“, добави гардът, който финишира с 11 точки и 7 асистенции.

„Не знам как се чувстваме от физическа гледна точка, тренираме всеки ден, опитваме се да се подобряваме и да влизаме във все по-добра форма. Важното е, че побеждаваме, но победите ни са малко по-трудни“, каза още той.

Можеше да вземем още една победа в Европейската северна лига. Предстои ни гостуване на Ландстеде. Ще се радвам, ако завършим с победа европейското ни участие, но за мен беше удоволствие и се радвам, че отборът се докосна нещо такова. Смятам, че в бъдеще може да се продължи в тази посока“, добави Константин Тошков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани