19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Никой не е казал, че ще бъде лесно

Александър Везенков: Никой не е казал, че ще бъде лесно

Трябва да видим какво сме сбъркали и да сме по-концентрирани, добави крилото на Олимпиакос

„Това е мач между Панатинайкос и Олимпиакос. Историята показва, че нищо от миналото не играе роля. Абсолютно нищо. Влязохме много концентрирани в срещата, поведохме с 12 точки, но в последния период изпитвахме трудности. Не можем да вкараме само 12 точки срещу 22 за тях. Третата част приключва при аванс от 13 точки за нас. Трябва да сме фокусирани. Същото беше и с Фенербахче, а след това серията продължи до 5 мача. Имаме още двубои, само 1-0 е. Панатинайкос има страхотен треньор и отбор. Те се борят всеки двубой. Никой не е казал, че ще бъде лесно“, заяви Александър Везенков след успеха на Олимпиакос над „детелините“ със 73:70 в първия мач от серията за златото в гръцкия елит.

„Панатинайкос играе същата защита като Фенербахче. Един срещу мен, навсякъде по игрището. За защитника е най-лесно, защото той има едно нещо, за което да следи. Трябва да работя по-усилено, да намирам пространства и да имам повече борби в нападение. Но това не ме интересува, искам отборът да побеждава. Знаем, че в „О.А.К.А“ ще бъде много трудно. Трябва да видим какво сме сбъркали и да сме по-концентрирани„, добави крилото, който остави на сметката на „червено-белите“ 20 точки и 7 борби.

ПрезGoogle
ИзточникGazzetta.gr.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани