7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Имаме напредък чисто баскетболно

Александър Дяковски: Имаме напредък чисто баскетболно

Доволен съм най-вече от старанието, желанието и хвърлянето на момчетата, коментира треньорът на Спартак

Спартак сложи край на контролите от предсезонната си подготовка. Наставникът на плевенчани Александър Дяковски е доволен от свършената работа през последните седмици и се надява момчетата му да радват с желание и старание публиката през 2020/2021.

Много се радвам, че се получи толкова интересен мач срещу Левски Лукойл. Все пак, това е първи двубой за хората от много време насам. Мога само да поздравя отбора си за духа, който показа. Показахме, че имаме напредък, чисто баскетболно, с всяка една контрола. Много съм доволен и от включването на Димитър Маринчешки, който имаше няколко тренировки преди срещата. Над 20 дни той почиваше. Разбира се, физически има нужда от време, но чисто баскетболно се представи много добре„, заяви Александър Дяковски.

Като свършена работа по време на подготовката, можеше и повече, но това зависеше и от обстоятелствата с контузиите, които ние не можем да контролираме. Така, че като изключим това, свършихме най-доброто, което можехме да направим като подготовка, контролни срещи и т.н. Естествено винаги има какво да се желае. По време на цялата подготовка Любен Пасков игра на позиция 4, заради отсъствието на Маринчешки, а в този двубой игра на позиция 3, за което не е тренирал. Въпреки това, се включи и беше много полезен„, добави наставникът на Спартак.

Имаме още работа за вършене, както всички отбори, но мога да съм доволен най-вече от старанието, желанието и хвърлянето на момчетата. Това е най-важното. Независимо от резултата, по този начин хората ще си тръгнат от мачовете с високи вдигнати глави и ние ще бъдем доволни. Всеки път си го коментираме това в съблекалнята преди срещите. Бързо да се оправяме и да бъдем в пълен състав. Пожелавам успех на Левски„, каза още треньорът на плевенчани.

Когато играхме с Берое, за тях това бе първа контрола. Да, имаме някакви впечатления от тях, но оттогава мина много време. Павел Маринов не взе участие тогава. Очаквам залата да бъде колкото се може по-пълна, колкото го позволяват мерките и да стане един празник за хората като за старт на сезона„, завърши Александър Дяковски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани