15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияБрандън Йънг се завърна в игра, ЦСКА си отмъсти на Берое (видео)

Брандън Йънг се завърна в игра, ЦСКА си отмъсти на Берое (видео)

Успех №9 за "червените" в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА спечели за девети път в НБЛ през този сезон. На свой терен отборът на Росен Барчовски надигра Берое с 96:68 в мач от 18 кръг в шампионата при мъжете. „Червените“ имат в актива си и 7 поражения, което ги поставя на пето място в класирането, докато старозагорци са с баланс от 7-10 и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Мартин Сотиров даде тон на ЦСКА с 25 точки и 8 борби. Брандън Йънг дебютира официално за своя тим с 16, 6 борби и 7 асистенции. Със същия точков актив в съблекалнята се прибра и Алекс Симеонов, който грабна и 6 борби. Зейн Ноулс и Дамян Минков приключиха съответно с по 13 и 10 точки, като овладяха по 7 и 5 борби.

Дариъс Хол бе най-добър за Берое с 26 точки. Робърт Георгиев се отчете с 12. С по  11 точки останаха Александър Тодорович и Келси Барлоу. 

КЛЮЧЪТ: Столичани бяха по-съсредоточени в началото и водени от Мартин Сотиров и Брандън Йънг взеха нещата в свои ръце, за да фиксират 48:34 в своя полза след едно полувреме. След паузата Берое не се отказваше и чрез Дариъс Хол, Келси Барлоу и Александър Тодорович намали до 47:56. ЦСКА обаче отново си върна двуцифрения аванс чрез Мартин Сотиров, Брандън Йънг, Зейн Ноулс и Дамян Минков за 69:50. До финалната сирена „армейците“ не изпуснаха инициативата и оформиха крайното 96:68 в своя полза, като си отмъстиха на съперника за загубата в Стара Загора от края на ноември 2022 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари ЦСКА ще гостува на Черноморец, докато Берое ще приеме Левски.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – БЕРОЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани