10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: В третата част превключихме на други обороти

Людмил Хаджисотиров: В третата част превключихме на други обороти

Сигурен съм, че след всеки следващ двубой ще влизаме в по-добър ритъм, заяви треньорът на Рилски спортист

„Започнахме добре мача, но пък през втората част имахме проблеми. Направихме рано фаулове и влязохме в бонус. След това срещу зоната играхме трудно и фактически в третата част се реши мача. Тя е 30:13 за нас. Там превключихме на други обороти. Заиграхме агресивно в защита, вкарахме бързи атаки и стрелби. Процентът ни за стрелба обаче не е най-добрият и е видно, че не сме в добър игрови ритъм, но този мач ни помогна доста“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Берое с 83:68 в двубой в НБЛ.

Сигурен съм, че след всеки следващ двубой ще влизаме в по-добър ритъм. Сега ни чака още по-здрав мач срещу Академик Пловдив, който е тук още тази събота. Програмата ни е доста сгъстена, защото ще изиграем четири срещи за седем дни, което не се е случвало. С всичките проблеми, болести, не само при нас, а и при всички отбори, това е единственият вариант да се изиграят тези мачове. Надявам се само да сме здрави и знам, че със всеки следващ мач ще влизаме в по-добър ритъм и по-добра форма“, каза още наставникът на самоковци, които записаха 12-та поредна победа в шампионата.

И дългата пауза не попречи на Рилски спортист (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани