12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаЙоргос Барцокас за бъдещето на Везенков: Не ме интересува какво са казали...

Йоргос Барцокас за бъдещето на Везенков: Не ме интересува какво са казали от НБА (видео)

Не мисля, че сега е времето, за който и да било състезател, да обсъждаме какво ще прави следващия сезон, категоричен е гръцкият специалист

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас засегна темата около Александър Везенков и евентуалното му преминаване в НБА от следващия сезон. Наскоро двама играчи на „кралете“ Ди`Арън Фокс и Домантас Сабонис споделиха, че биха се радвали да играят с българина отвъд океана.

„Първо, в момента ние сме в средата на сезон, в който сме лидери в Евролигата и в гръцкото първенство. Честно казано, не ме интересува какво са казали от НБА, Александър има договор с нас, също има и опция за НБА. След като сезонът приключи, заедно ще обсъдим тази тема. Не знам дали ще приеме оферта от тях. Точно сега се вълнувам само от нашия отбор и той е един от най-важните играчи в него. Нека се фокусираме около това – имаме този страхотен баскетболист. Не мисля, че сега е времето, за който и да било състезател, да обсъждаме какво ще прави следващия сезон. Този още е пред нас, ние имаме много цели„, бе мнението на Йоргос Барцокас.

Вижте какво каза Йоргос Барцокас: 

Александър Везенков и Олимпиакос са на върха в Евролигата с баланс от 18-7. В последния си мач в турнира на богатите гръцкият гранд се наложи над Валенсия с 92:85 като гост.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани