10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАСтеф Къри за Мача на звездите в НБА: Всичко зависи от играчите

Стеф Къри за Мача на звездите в НБА: Всичко зависи от играчите

Просто трябва да играем с повече желание, допълва 4-кратният шампион в лигата

Една от звездите в НБА Стеф Къри сподели мнението си относно Мача на звездите отвъд океана и защо привлича все по-малко интерес от страна на зрителите. 4-кратният шампион в лигата с Голдън Стейт смята, че основната вина е на играчите.

„Струва ми се, че преди всичко зависи от нас, играчите. Просто трябва да играем по-усърдно, с повече желание. Лигата също може да помогне на баскетболистите, като преосмисли нашите ангажименти по време на Уикенда на звездите. Хората не знаят за задълженията, които се налагат на участниците в Мача на звездите, свързани с фотосесии, различни събития, комуникация с медиите и още други неща„, заяви Стеф Къри.

Церемонията по представянето на играчите и неделният драфт бяха твърде дълги. Играчите са уморени. Има много неща… Всичко започва с безразличието на играчите към този мач, но има неща, които мисля, че НБА може да направи, за да облекчи натоварването„, добави 2-кратният носител на приза MVP в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани