9.7 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Трей Сампсън

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Трей Сампсън

Не се мисля за звезда, просто трябва да помагам на тима, каза още баскетболистът на Ямбол

Баскетболистът на Ямбол Трей Сампсън бе с ключов принос за успеха над Шумен с 84:68 в мач от 6 кръг в НБЛ. С играта си 208-сантиметровото тежко крило заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

Ямбол преодоля 30-те точки на Георги Кендеров и спечели в Шумен

Започнахме да движим много повече топката и да намираме момчетата на правилните позиции в края на първата и в началото на втората част. Бяхме доста търпеливи и това ни помогна да постигнем обрат. Ние започваме да играем по-добре като отбор и в защита. Трябва да се подобряваме още, но това ще стане с течение на сезона„, каза пред Мax Sport Трей Сампсън, който се отчете с 18 точки, 8 борби, 2 асистенции, 1 открадната топка и 3 чадъра за КПД 24.

„Имаме добри момчета, страхотен отбор и добър треньор, така че нещата са супер засега. Чувствам се добре. Надявам се да продължим така. Това е първият отбор, в който играя зад граница и не се мисля за звезда. Смятам, че просто трябва да помагам на тима“, добави американецът, който остана в игра за Ямбол срещу Шумен 27 минути и бе 6/9 при стрелбата си от средно разстояние, 1/3 от тройката и 3/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани