14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияГеорги Кендеров: Не отговорихме на агресията от страна на Ямбол

Георги Кендеров: Не отговорихме на агресията от страна на Ямбол

Днешното ми представяне е плод на много труд, сподели крилото на Шумен

„Не отговорихме на агресията от страна на Ямбол. На старта поведохме поради факта, че играхме по-агресивно. От тази ситуация се получи този развой. Опитахме се в третата част да се върнем, смъкнахме разликата до 12 точки, но не ни стигнаха силите. Трябва да работим още. Паузата също влияе, но както ние, така и Ямбол нямаше мачове. Водихме тренировъчен процес, но може би гостите имаха по-голямо желание днес. Опитахме, но толкова ни стигнаха силите, сподели баскетболистът на Шумен Георги Кендеров след загубата на своя тим от Ямбол с 68:84.

Ямбол преодоля 30-те точки на Георги Кендеров и спечели в Шумен

„През този сезон българите сме равностойни, чужденците ще се нагодят. Още не са свикнали с европейския баскетбол, но ще го направят. Поставили сме си цели да се класираме за плейофите и участие за Купата на България„, каза още крилото на „жълто-зелените“, който подобри личния рекорд по резултатност в НБЛ,  след като отбеляза 30 точки.

Днешното ми представяне е плод на много труд. Аз работя здраво, всеки ден съм в залата. Давам максимума от себе си и се надявам да играя по същия начин. Мисля, че може и занапред да изглеждаме още по-добре както аз, така и отборът“, завърши 197-сантиметровият играч.

Ямбол преодоля 30-те точки на Георги Кендеров и спечели в Шумен

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани