13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияСпартак без проблеми срещу Берое (видео)

Спартак без проблеми срещу Берое (видео)

Успех №16 за плевенчани в родния елит

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Спартак спечели за 16-ти път в НБЛ този сезон. На свой терен отборът на Любо Минчев не срещна трудности с оределия състав на Берое след 112:80 в среща от 21 кръг в родния елит. Плевенчани имат в актива си и 5 загуби, докато старозагорци са с баланс от 8-13.

И ОЩЕ: От състава на Берое липсваха Седариан Рейнс и Карлос Пепин. В игра за домакините пък се завърна Талиб Занна.

НАЙ-ДОБРИ: Николай Стоянов бе най-добър за Спартак с 24 точки. Талиб Занна добави 19 и 9 борби. Родни Първис финишира с 14 точки и 7 асистенции. Цветомир Чернокожев остави срещу името си 12 и 5 борби. Алекс Ломакс се отчете с 10 точки и 7 асистенции.

Даръл Дейвис бе най-резултатен за Берое с 28 точки, 7 борби и 7 асистенции. Антун Маричеввич приключи с 18 и 9 борби. Николай Николов остана с 14 точки.

РАЗВИТИЕТО: След равностойното начало Спартак направи серия от 10-0, дело на Цветомир Чернокожев, Алекс Ломакс и Николай Стоянов, за да поведе с 18:11. Берое отвърна чрез Николай Титков и Даръл Дейвис, за да намали до 2 точки. Домакините отново дръпнаха, водени от Николай Стоянов, Брайънт Томас и Родни Първис, за 33:20 в своя полза в края на първата част. През втория период преднината на „синьо-белите“ стигна 27 точки, след като Константин Тошков, Денислав Вутев, Николай Стоянов и Брайънт Томас бяха точни. До почивката Спартак държеше нещата под контрол и фиксира 59:35 в своя полза. След паузата ситуацията на паркета не се промени.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 февруари Спартак ще играе срещу Рилски спортист в Самоков. Ден по-късно Берое ще излезе срещу ЦСКА у дома.

СТАТИСТИКА ОТ СПАРТАК – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани