18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА НА BBALL.BG: Брайънт Томас

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА НА BBALL.BG: Брайънт Томас

Опитвам се да давам най-доброто от себе си, призна крилото на Спартак

Брайънт Томас се превърна в автор на всичките 8 чадъра на своя Спартак при успеха му над Черно море Тича с 89:85 в среща от 15 кръг в НБЛ. На сметката на своя тим американецът остави още 20 точки, 9 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка за 35 минути на паркета и КПД 34. Всичко това му донесе званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

Мачът вървеше кош за кош през повечето време. Знаехме, че те обичат да залагат на транзицията. В третата част ни надбягаха и трябваше да ги накараме да понамалят темпото. В последната част сторихме точно това, върнахме си нашия ритъм и спечелихме„, сподели 203-сантиметровото крило на плевенчани, който бе 4/7 при стрелбата си за две точки, 2/4 от тройката и 6/9 от фаул линията. 

„Да, късата ротация определено е проблем, но все още се опознаваме. По-трудно е да играем с къс състав, но трябва да дадем най-доброто от това, с което разполагаме. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. Все още се опитвам да се адаптирам в отбора, но не мога да се оплача и се старая да свикна по-бързо с обстановката. Смятам, че с всеки мач се подобрявам“, каза още Брайънт Томас.

Европейската северна лига е добър турнир. Знаем, че трябва да се раздадем и след това да се опитаме да спечелим срещу следващия ни съперник“, добави той преди домакинството на Спартак на Старт Люблин във вторник (9 януари) от 19.00 ч. в зала „Балканстрой“. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани