16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Проблемът беше слабият старт

Мартин Коцев: Проблемът беше слабият старт

Трябва да се излиза агресивно, сподели капитанът на Черно море Тича

„Проблемът беше слабият старт на мача през първото полувреме, когато домакините направиха разлика и ние не успяхме да я свалим. В края на мача поведохме с точка, но не ни стигнаха силите да задържим този крехък аванс и да спечелим. Смятам, че това се дължи на слабото начало, сподели баскетболистът на Черно море Тича Мартин Коцев след поражението от Спартак в Плевен с 85:89 в среща от 15 кръг в НБЛ. 

Важното е, че показваме характер и успяваме да се върнем, но това не е добра стратегия в бъдеще. Срещу класен отбор като Спартак не можеш да започваш даден мач бавно и пасивно, след което да очакваш да търсиш обрат. Трябва да се излиза агресивно и да се направи разлика“, добави капитанът на варненци, който регистрира 12 точки, 10 борби, 5 асистенции и 1 чадър. 

Надявам се, че в следващия мач във Варна ще се върнем към победите. Очаква ни тежка среща с ЦСКА след седмица, но всичко е възможно, заради това спортът е толкова интересен. Надявам се да зарадваме варненската публика с добър мач и с победа. Да, с всеки изминал двубой се чувствам по-добре, но това не е моят максимум. Моето желание е да го покажа в следващия мач и да помагам на отбора да печели повече“, каза още Мартин Коцев. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани