18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаИван Алипиев най-полезен за Латина в Италия

Иван Алипиев най-полезен за Латина в Италия

Дабъл-дабъл за крилото срещу Кремона

Латина на Борислав Младенов и Иван Алипиев сбърка за четвърти пореден път в Италия. Отборът на двамата българи претърпя поражение от Кремона със 76:90 като гост в мач от 13 кръг на регион „Зелен“, в Серия A2.

Иван Алипиев постави името си сред реализаторите за Латина, като регистрира 20 точки. Освен това, крилото овладя 10 борби за дабъл-дабъл, допълнени от 2 асистенции, 1 открадната топка и 2 чадъра за 36 минути на терена. При стрелбата си националът бе 4/6 от средна дистанция, 3/7 от тройката и 3/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Борислав Младенов завърши с 5 точки, 1 борба и 2 асистенции за 19 минути на паркета. При стрелбата си той бе 1/1 за две точки и 1/3 за далечно разстояние.

За Кремона най-добър бе Лестър Медфорд с 15 точки.

Латина е с баланс от 2-11, с което се нарежда на 12-та позиция в класирането на своя регион. На 10 декември Иван Алипиев, Борислав Младенов и съотборниците им ще играят срещу Канту. 

СТАТИСТИКА ОТ КРЕМОНА – ЛАТИНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани