9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияПравят първия английски камп в България

Правят първия английски камп в България

Георги Боянов и Михаил Капитанов ще предават от опита си на подрастващите

Лятна баскетболна академия се организира това лято в Панагюрище. В нея участие ще вземат един от най-добрите български баскетболисти в НБЛ през този сезон Георги Боянов, помощник-треньорът от щаба на Васил Евтимов в Черноморец Михаил Капитанов, както и треньори и скаути от САЩ, Великобритания и Италия.  

Лятната баскетболната академия се организира от Консултантска къща Дарби, Дарби Колидж първото британско училище в България и английско пансионатно училище Earlscliffe Sixth Form.  

Участниците могат да бъдат на възраст – от 10 до 13 г. (начинаещи) и от 14 до 18 г. (напреднали).  

Датите за провеждането на академията са от 24 до 30 юли. 

Много сме доволни от възможността да бъдем част от тази академия. Благодарим за поканата на Консултантска къща Дарби и Дарби Колидж. Уверени сме, че това събитие ще бъде от полза за децата, които обичат баскетбола”, казва Георги Боянов.  

Повече информация за академията можете да намерите тук

Earlscliffe е независим английски колеж с над 50-годишен опит в преподаването и приемащ ученици на възраст от 15 до 19 години от всички краища на света. Училището е сравнително малко и благодарение на това всеки ученик среща подкрепа и насърчение, докато първоначално се установи и след това докато продължава да се обучава в колежа. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани