18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония взеха страха на Фенербахче (видео)

Коди Милър-Макинтайър и Баскония взеха страха на Фенербахче (видео)

Гардът вкара 11 точки в коша на турския гранд, като блесна със забивка

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър се изкачи до пето място в класирането на Евролигата. На свой терен тимът на българския национал порази Фенербахче с 80:79 в мач от 12 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Испанският отбор има в актива си 7 успеха и 5 поражения в турнира на богатите до момента, докато турският гранд е с баланс от 6-6 на 12-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър и този път бе сред най-дейните за Баскония, достигайки до 11 точки, 6 борби, 4 асистенции и 2 откраднати топки за 32 минути на паркета. При стрелбата си гардът бе 4/7 от средно разстояние и 1/3 зад дъгата.

От неговите колеги Маркъс Хауърд наниза 28 точки. Майк Коцар оформи дабъл-дабъл – 15 и 10 борби.

Найджъл Хейс-Дейвис бе най-резултатен за Фенербахче с 19 точки и 6 асистенции. Марко Гудурич вкара 14. Джонатан Мотли остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: 40 секунди преди края нищо не бе ясно, а интригата се завърза oще повече, след като Майк Коцар изравни за 77:77. След това Тайлър Дорси даде преднина на „фенерите“ за 79:77, но тройка на Маркъс Хауърд сложи точка на спора, оформяйки крайното 80:79 в полза на домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 декември Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще бъде домакин на Цървена Звезда, докато същия ден Фенербахче ще посети Барселона. 

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани