11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаБорислава Христова с нови силни изяви в женската Евролига (видео)

Борислава Христова с нови силни изяви в женската Евролига (видео)

Българката реализира 28 точки в драмата срещу Сарагоса

Борислава Христова и Сепси допуснаха седма загуба в женската Евролига този сезон. Пред своята публика българката и отборът й не успяха срещу Сарагоса след 68:69 след продължение в среща от група А на турнира.

Борислава Христова бе над всички за Сепси, като навъртя 28 точки плюс 4 борби и 2 асистенции за 42 минути в игра. При стрелбата си националката бе 11/15 от средно разстояние, 1/4 зад дъгата и 3/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От нейните съотборнички Морган Грийн и Кортни Рейндж добавиха съответно по 12 и 10 точки.

Кристел Диало бе най-резултатна за Сарагоса с 13 точки. Микейла Пивец и Леони Фийбих вкараха съответно по 11 и 10 точки, като втората грабна и 8 борби.

Двата тима не излъчиха победител в редовното време, приключило при равенство за 60:60. В продължението надлъгването продължи преди кош на Нереа Хермоса и успешен наказателен удар на Микейла Пивец да изведат гостенките до 69:66. Кортни Рейндж фиксира крайното 68:69.

Румънският първенец има в актива си и 1 успех, с което се нарежда на шеста позиция в своя поток. На 13 декември Борислава Христова и компания ще гостуват на Счио.

СТАТИСТИКА ОТ СЕПСИ – САРАГОСА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани