10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Нашата цел е да наложим агресивен стил на игра и...

Евгени Хаджирусев: Нашата цел е да наложим агресивен стил на игра и с това да печелим мачовете

Между нас има много добра химия, сподели гардът на Спартак

„Основната причина за състоянието на Спартак е, че между нас има много добра химия, която се надявам да надграждаме с всеки изминал мач. Ние отскоро тренираме целия състав, с изключение на Божидар Аврамов. Чакаме и него. Нашата цел е да наложим агресивен стил на игра и с това да печелим. Нещото, което треньорът иска от нас от първия ден, e да променим стила на Спартак, топката да се натиска, всеки, който влезе да играе на 100%. Тъй като имаме дълга ротация, смятам, че това е доста постижимо“, сподели Евгени Хаджирусев след категоричната победа на своя Спартак над ЦСКА с 91:65.

Вихрен Спартак развали завръщането на ЦСКА в НБЛ

Надявам се във всеки мач да имаме много асистенции. Според мен, асистенциите трябва да са повече от грешките. Днес разликата е голяма, защото двубоят започна така. Ние искахме да започнем силно още от началото и успяхме да задържим това темпо„, допълни гардът, който отбеляза 12 точки срещу „червените“, допълнени от 6 асистенции.

„Сигурен съм, че след седмица залата в Плевен ще бъде пълна и отново ще играем на предела на възможностите си„, добави баскетболистът на Спартак.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани