13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияГеорги Давидов: Рано или късно ЦСКА ще покаже своето лице

Георги Давидов: Рано или късно ЦСКА ще покаже своето лице

Момчетата не успяха да избягат от напрежението, коментира един от помощниците в столичния клуб

Винаги, когато има такива празнични събития и някакво нагнетяване на атмосферата, нещата в повечето случаи се получават по този начин. За съжаление ние бяхме точно в тази позиция. Момчетата не успяха да избягат от това напрежение и донякъде загубихме мача в първата част, но това не е отборът на ЦСКА. Знам как тренираме, въпреки че сме заедно от скоро време и имаме и нов състезател, който в края се включи добре, но не е в кондиция. Има някои неща, върху които трябва да поработим, но с времето нещата ще се получат и гарантирам, че ЦСКА ще изглежда по съвсем различен начин„, коментира един от помощниците на Росен Барчовски в ЦСКА Георги Давидов след загубата от Спартак с 65:91 при завръщането на столичния тим в родния елит след 13-годишна пауза.

Вихрен Спартак развали завръщането на ЦСКА в НБЛ

„Неприятно е това, че имаме нов мач след три дни и в този играха само 7 човека, но другите момчета са доста млади и господин Барчовски взе решение да не ги използва на този етап в тази среща, защото Спартак се разигра доста сериозно. Ако ги беше пуснал и тях, можеше да се получи нещо още по-грандиозно. Нашата задача е да възстановим тима утре и вдругиден, защото тези играчи, които получиха повече игрово време ще трябва да се изявяват и срещу Шумен. Това е наша грижа, ще се опитаме да направим най-доброто, което можем за тях. Утре ще си направим и изводите на разбора. Много неприятна загуба, заслужена победа за Спартак, но рано или късно ЦСКА ще покаже своето лице“, добави бившият национал.

Брандън Йънг е аут за неопределено време. Не знаем каква ще бъде неговата втора диагноза след една седмица, но мисля, че няма да го видим поне в следващия месец и половина. Това не е лека контузия. Виктор Маргаритов и Виктор Гергов имаха здравословни проблеми и не тренираха, затова не бяха в състава. Поне единият от двамата ще бъде готов за срещата с Шумен“, обясни Георги Давидов.

Вихрен Спартак развали завръщането на ЦСКА в НБЛ

 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани