10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАДомантас Сабонис: Слава Богу, че Везенков се върна (видео)

Домантас Сабонис: Слава Богу, че Везенков се върна (видео)

Литовецът говори за присъствието на българина и Трей Лайлс в състава

Съотборникът на Александър Везенков в Сакраменто Домантас Сабонис сподели какво значи за тима му завръщането в игра на българина и на Трей Лайлс. Това се случи в последния мач на селекцията на Майк Браун в НБА срещу Юта, спечелен у дома със 127:106.

Всичко зависи от треньора относно ротацията, но слава Богу, че Везенков се върна и Лайлс се върна. Можехме да заменим играчите, които липсваха“, обясни литовецът пред американските медии.

Участникът в 3 издания на Мача на звездите отвъд океана бе попитан още какво значи присъствието на двамата му колеги и какво носят те на играта на „кралете“. Ето и какво бе мнението му:

Те са умни баскетболисти. Четат играта правилно и я правят по-лесна за мен и ДиАрън Фокс. Отварят игрището, защото са добри стрелци, скачат и играят добре в защита. Правят всички тези малки, но същото време големи неща.“

В момента Кингс са с баланс от 43-31 и се намират на седмо място в Западната конференция на НБА. Следващият двубой за Александър Везенков, Домантас Сабонис и компания ще бъде на 3 април от 5.00 ч. българско време срещу Клипърс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани