11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАФиникс се измъчи, но би Лейкърс (видео)

Финикс се измъчи, но би Лейкърс (видео)

"Слънцата" прекратиха серия от две поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс прекъсна серията си от две поредни загуби в НБА. На свой терен „слънцата“ се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 123:113, за да запишат 34-ти успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Грейсън Алън реализира 24 точки за Финикс. Кевин Дюрант добави 22, 5 борби и 7 асистенции. Девин Букър се отчете с 21 точки и 9 асистенции. Ройс О`Нийл бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 20 и 10 борби. Юсуф Нуркич регистрира 18 точки, 22 борби и 7 асистенции.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лейкърс с 28 точки, 7 борби и 12 асистенции. Антъни Дейвис приключи с 22 и 14 борби. ДиАнджело Ръсел остана с 20 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: „Езерняците“ изоставаха с 20 точки в края на първата част, но бавно намалиха пасива си до 2 точки за 90:92 в края на третата. Сънс отговориха със следващите 6 точки и до финалната сирена не допуснаха изоставане.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 февруари Лейкърс ще спорят с Клипърс, докато ден по-късно Финикс ще играе срещу Хюстън. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани