18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Спечелихме благодарение на указанията на Петър Златанович

Димитър Маринчешки: Спечелихме благодарение на указанията на Петър Златанович

Благодаря на плевенската публика за хубавото посрещане, добави крилото на Балкан

Чувствах се нормално. Естествено имаше една леко приповдигната емоция. Започнахме мача по-слабо, те определено имаха превес в началото. Взимаха борби в нападение, правихме грешки, а на тях им вървеше играта. Стартираха силно, но имаше и момент, в който ние успяхме да се върнем. Така е в баскетбола, когато дълго време си водил, а в един момент се стигне до равенство, малко се сковаваш и вече по-трудно вкарваш. Така, че може би закономерно победихме при така стеклите се обстоятелства“, каза пред BBALL.BG Димитър Маринчешки след драматичната победа на своя Балкан в Плевен с 88:81, изкована след продължение.

„Вътре на терена не усещаме това напрежение, което имат треньорите в такива срещи. Хубаво е, че зарадвахме нашия треньор, защото той е доста амбициозен и изисква от нас да сме фокусирани на 100% в мачовете. Следвахме накрая указанията му и спечелихме благодарение на това, което той каза. Преди продължението Петър Златанович ни каза да сме спокойни, хладнокръвни и да играем нашата игра„, призна баскетболистът на „зелените“, чийто тим е втори в класирането с баланс от 16-4.

„Благодаря на плевенската публика за хубавото посрещане. Казах и преди, че тези фенове са ми в сърцето. Така, че ги поздравявам и им пожелавам всичко най-добро„, добави крилото, който изкара седем сезона в Плевен.

Когато се върнат контузените играчи, най-вероятно се търсят и нови, се надявам да сме още по-добър отбор. Според мен, ще ни трябва съвсем малко време да се стиковаме и всичко ще бъде наред. Аз се чувствам добре в Ботевград. Смятам, че вече се аклиматизирах. Надявам се тази година да имаме късмет, да сме здрави и да постигнем нещо„, завърши Димитър Маринчешки.

Балкан се пребори със Спартак след продължение в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани