10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАБез Джейлън Браун Бостън срази Бруклин (видео)

Без Джейлън Браун Бостън срази Бруклин (видео)

31-ви успех за Селтикс в НБА през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Кевин Дюрант от едната страна и без Джейлън Браун от другата в дуела между Бруклин и Бостън в НБА. Победители в него този път станаха „келтите“ след 109:98 като гости, с което записаха 31-ви успех в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун пропусна двубоя, заради проблем с адуктора. В негово отсъствие Джейсън Тейтъм бе най-добър с 20 точки, 11 борби и 5 асистенции. Маркъс Смарт и Малкълм Брогдън добавиха по 16, като първият направи и 10 асистенции. Дерик Уайт вкара 15 точки плюс 7 борби.

Кайри Ървинг бе най-резултатен за Бруклин с 24 точки и 6 асистенции. Ти Джей Уорън се разписа с 20. Джо Харис остана с 18 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: В началото на последната четвърт Малкълм Брогдън и Пейтън Причард имаха два поредни коша, докато от другата страна Нетс наредиха шест пропуска в първите си седем изстрела. Люк Корнет също се разписа за 96:84 в полза на Селтикс и до финалната сирена домакините не успяха да отговорят.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 януари Бостън ще излезе срещу Шарлът, докато ден по-късно Бруклин ще играе срещу Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – БОСТЪН

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани