11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Този отбор тепърва ще става добър, просто ни трябва време

Димитър Ангелов: Този отбор тепърва ще става добър, просто ни трябва време

Залагаме на млади момчета, които искат и трябва да играят агресивен баскетбол, добави наставникът на Левски

Все пак играхме срещу Рилски спортист, който е основен претендент за титлата и играе във ФИБА Къп, така че аз съм доволен от момчетата, които се стараха. В момента това са реалностите, не можем да се надскочим. Имаме липса на играчи, не сме в добра игрова обстановка, така че това е съвсем нормално. Загубихме заслужено„, коментира наставникът на Левски Димитър Ангелов след загубата от Рилски спортист със 73:89 на старта на сезона в НБЛ.

Рилски спортист би в София на старта на сезона в НБЛ

Залагаме на млади момчета, които искат и трябва да играят агресивен баскетбол. Това е стилът, който ще налагаме. Трудно е, защото в България почти никой не играе така и те не са свикнали на този начин на игра, но се надявам с времето да го наложим. Специално момчетата, които са от школата на Левски, са добре подготвени. Това е благодарение на работата при подрастващите. Единственото, което им липсва, е физика, но това е обяснимо, тъй като са още тийнейджъри. Технически са подготвени, тактически са доста грамотни, има над какво да надграждат. Неслучайно са в тима, не е заради подаяние, просто заслужават да са в този отбор, защото имат качества“, допълва треньорът на столичани.

Надявам се ФИБА да си свърши работата относно документите на Алън Арнет и Джон Флорвиъс, тъй като този път самата централа не си е свършила работата. Моето желание е да ги картотекираме. Има 10 дни, в които ще работим до следващия ни мач срещу Спартак Плевен. Надявам се да се подобряваме, този отбор тепърва ще става добър, просто ни трябва време“, завършва Димитър Ангелов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани