10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Новите попълнения започват да се напасват

Йордан Янков: Новите попълнения започват да се напасват

Цел №1 пред нас е да пълним залата, категоричен е треньорът на Академик

„Смятам, че във втората контролна среща за нас и първа пред наша публика, успяхме да надградим от мача с Шумен. Също така успях да разчитам на Мартин Маринов и Джъстин Маккол, които бяха контузени до този момент. Смятам, че играхме добър баскетбол. Разбира се, трябва да спомена, че Левски физически още не са чак толкова добре и през сезона ще покажат съвсем друго лице. Трябва да гледаме нашия баскетбол и това, което правим ние„, каза треньорът на Академик Йордан Янков след победата над Левски с 89:70 в среща от турнира в Пловдив. 

„На този етап от подготовката съм доволен, но разбира се има много неща върху, които трябва да работим. Смятам, че новите попълнения започват да се напасват. В продължение на мачовете ще става още по-добре и по-добре. Цел №1 пред нас е да пълним залата. Отново имахме страхотна атмосфера. Надявам се и в неделя да се съберат повече хора и да стане празник за хората. Купата се организира на много високо ниво и се надявам да стане традиционна за пловдивския баскетбол и в бъдеще„, добави наставникът на пловдивчани, който по-късно днес от 18.00 ч. ще излязат срещу ЦСКА в зала „Сила“, във финала на надпреварата. 

Ето и какво каза след срещата баскетболистът на Академик Николай Маринов:

Започнахме по-колебливо, но след това набрахме инерция и поведохме със 17-18 точки. След това на полувремето Левски свали на 7. Радвам се, че в първия домакински мач за сезона постигнахме победа. Страхотна е публиката и ни подкрепяше. Чувствам се много добре тук. Момчетата много добре ме приемат. Надявам се да пълним залата винаги. Гледах една част от Черноморец – ЦСКА. ЦСКА е много сериозен отбор, въпреки че имат няколко контузени играчи. Затова са тези контроли да сверим часовниците и се надявам във финала да играем добре.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани