16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДенвър загря за Сакраменто и Везенков като отказа Финикс (видео)

Денвър загря за Сакраменто и Везенков като отказа Финикс (видео)

4 поред за шампионите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър достигна до четвърта поредна победа в НБА. Шампионите удържаха Финикс след 119:111 като гости и вече имат баланс от 14-6 на второто място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич регистрира дабъл-дабъл за Денвър – 21 точки и 16 асистенции. Реджи Джаксън добави 20. Майкъл Портър Джуниър се отчете с 19 точки и 10 борби.

Йосуф Нуркич бе най-резултатен за Финикс с 31 точки и 6 борби. Кевин Дюрант се завърна с 30 и 11 асистенции. Ерик Гордън остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха със 17 точки през първото полувреме, Сънс се стегнаха и намалиха до 91:94 в началото на последната четвърт. След това Финикс изравни на три пъти, като надлъгването продължи в по-голямата част от периода, но все пак Никола Йокич и Майкъл Портър Джуниър бяха най-съсредоточени и изведоха Нъгетс до успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин в 5.00 ч. българско време Денвър ще гостува на Сакраменто на Александър Везенков, докато Финикс ще бъде домакин на Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани