6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Това са възможностите на отбора на този етап

Димитър Ангелов: Това са възможностите на отбора на този етап

Важното е да държим тима във форма и да играят младите баскетболисти, които имат качества, казва още наставникът на Левски

Нямаме сили за 40 минути на този етап. Това са възможностите на отбора на този етап. Доволен съм от начина, по който играхме. В последните 4-5 минути бяхме много изморени и това оказа влияние. Домакините бяха супер агресивни и успяха да ни пречупят. Има дни, в които нещата на някои от играчите не се получават, така че тези бързи два фаула на Джон Флорвиъс го извадиха от ритъм. Това е баскетбол, случва се“, коментира наставникът на Левски Димитър Ангелов след загубата от Рилски спортист със 73:89 в мач от НБЛ. 

Твърде рано е да гледаме класирането. За нас е по-важно отборът да се развива и да надграждаме. Дали ще сме трети, четвърти или пети в редовния сезон, няма значение. Всичко се решава в плейофите. Важното е да държим отбора във форма и да играят младите баскетболисти, които имат качества. Те имат големи възможности и е въпрос на време да го покажат“, добави треньорът на столичани, които има в актива си 7 успеха и 4 поражения. 

Лъчезар Димитров играе страхотно, ако изключим началото на сезона, когато може би не беше достатъчно подготвен. Начинът, по който играе и се раздава, се познава по статистиката. Той е ключов за отбора, както и Асен Великов. Двамата са треньорската глава на паркета. Надявам се да се опази от контузии и дано успеем да направим един гард за националния отбор“, каза още Димитър Ангелов. 

При тези тежки времена, единственото, което всеки си пожелава, е здраве. Здраве и късмет на всички хора и се надявам следващата година да е по-успешна за всички нас“, завърши бившият национал. 

Рилски изчака своя момент срещу Левски в Самоков

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани