12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаБорислава Христова отново сред отличниците на кръга в Полша

Борислава Христова отново сред отличниците на кръга в Полша

Българката достигна до КПД 29

Борислава Христова се намира в много добра форма напоследък. Играта на българката заслужи поредно признание в Полша, където тя се нареди сред най-полезните на 16 кръг в местния шампионат при дамите.

Бившата възпитаничка на Вашингтон Стейт бе с основна заслуга за успеха на своя Горжов над Сосновец с 87:71. Националката се отчете с 24 точки, 4 борби, 8 асистенции и 1 открадната топка.

При стрелбата си Борислава Христова бе 5/8 от средно разстояние, 3/5 от тройката и 5/5 от линията за изпълнение на наказателни удари. Всичко това тя стори за 35 минути на паркета като титуляр и КПД 29. 

Беше много добър мач за нас. Бяхме много добре подготвени тактически за тези среща. Използвахме силните си страни и показахме на терена кой е по-добрият отбор. Въпреки че резултатът може и да не го показва, беше наистина труден двубой“, сподели Борислава Христова за срещата.

Компания на Борислава Христова в Идеалната петица на кръга в Полша правят още Ерика Уилър (Полковице), Мартина Пика (Полония Варшава), Джилиан Алън и Лаура Мишкиниене (Бидгошч).

Борислава Христова изведе Горжов до второто място в Полша

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани