17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДеян Карамфилов: В последната четвърт играхме много добра защита

Деян Карамфилов: В последната четвърт играхме много добра защита

Опитвах се да дам всичко от себе си, сподели гардът на Рилски спортист

„И аз не знам как издържах, накрая се поуморих. Опитвах се да дам всичко от себе си, особено през второто полувреме, но малко играх слабо в защита. В последната четвърт играхме много добра защита, допуснахме само 13 точки и се поздравихме заслужено с победата„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Деян Карамфилов след победата над Левски с 89:73 в мач от НБЛ. 

„Аз не мисля, че се пестим, когато сме в пълен състав, сега имаме и двама контузени играчи. Така се получава в повечето мачове, че ние държим едно високо темпо, защото имаме дълга ротация и другите отбори не издържат, независимо дали ще е в началото или в края, всяка среща е различна. Ключът е отборната игра, каза още гардът, който остави на сметката на самоковци 11 точки, 5 борби и 13 асистенции. 

„Срещу Балкан ще ни е доста тежко. Този отбор има нов треньор, а ние имаме контузии. Не знам дали Брандън Рандълф ще се възстанови. Ще се подготвяме за този двубой както за всеки друг. Надявам се да победим„, пожела си Деян Карамфилов. 

Пожелавам на всички най-баналното – да са живи и здрави, да са щастливи, да се обичат, да прекарат весело празниците и една по-хубава нова година“, добави националът. 

Рилски изчака своя момент срещу Левски в Самоков

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани