13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов преди Вечното дерби: Играем за победа

Димитър Ангелов преди Вечното дерби: Играем за победа

Чакаме с нетърпение този мач, знаете какъв е зарядът, каза още наставникът на Левски

Треньорът на Левски Димитър Ангелов си спомни за предишни издания на Вечното дерби в родния баскетбол, коeто ще се завърне след 13-годишна пауза на 21 ноември от 19.00 ч. Срещата можете да наблюдавате в ефира на Max Sport 2.

„Всички дълго чакахме това, но предполагам поради финансови причини, нещата не се случиха по-рано. Чакаме с нетърпение този мач, знаете какъв е зарядът. Искаме да запазим добрия тон и нещата да се решават на терена, където няма да има сантименти“, заяви наставникът на Левски Димитър Ангелов и призова хората, които обичат баскетбола да напълнят зала „Универсиада“, защото самият той е играл в такива мачове пред пълни трибуни и чувството е било страхотно.

„Имахме много тежка програма от началото на сезона. Тази година сме с по-скромна селекция и благодарение на Тити, който успя да спаси отбора, ние съществуваме. Играем за победа, но дори една загуба няма да означава нищо“, допълни бившият национал.

Ето и какво сподели преди срещата капитанът на Левски Асен Великов: 

„За нас като състезатели и като цяло хора в баскетбола е важно залата да бъде пълна. Това е важно и за младите състезатели, ще ги мотивира и амбицира. Едно такова дерби и такава атмосфера ще е голям плюс за тях“, бе мнението на Асен Великов.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани