11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война

Тити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война

Докато съм жив, ще се боря, добави президентът на Левски

Президентът на Левски Тити Папазов заяви, че „сините“ са финансово обезпечени за календарния сезон. Това се случи по време на съвместната пресконференция на клуба и този на ЦСКА преди първото след 13-годишна пауза Вечно дерби в родния баскетбол. То ще се проведе на 21 ноември (понеделник) от 19.00 ч. в зала „Универсиада“ и ще бъде предавано по Max Sport 2.

Успяхме и нас да ни има, най-вече благодарение на изключителните компромиси на играчите. Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война, а има огромно дългогодишно приятелство. Искаме да покажем, че в тази дивотия и съсипана от опростачване държава, това не може да повлияе на нас. Тръгнали сме по един път. Много скоро Левски и ЦСКА ще имат общ спонсор„, каза Тити Папазов. 

„Левски е на 100% подсигурен. Довечера и утре играчите ще си получат първата заплата. Имам ангажименти към тези, които показаха, че са шампиони по морал. Имаме цел да обезпечим всички, които са си заработили възнагражденията за миналата година. Всички розови дни съм си ги изстрадал. Докато съм жив, ще се боря“, допълва президентът на „сините“. 

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани