8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаДий Бост дебютира за АСВЕЛ в Евролигата (видео)

Дий Бост дебютира за АСВЕЛ в Евролигата (видео)

Гардът и колегите му биха Армани Милано

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Дий Бост дебютира официално за АСВЕЛ в Евролигата. Гардът и новите му съотборници се справиха с Армани Милано със 79:73 като гости в двубой от 20 кръг в турнира на богатите. Френският състав е 15-ти в класирането с баланс от 7-13, докато селекцията на Еторе Месина е на последна позиция с 6 успеха и 14 поражения.

И ОЩЕ: Дий Бост получи 28 минути в игра, като се разписа с 5 точки, 2 борби, 6 асистенции и 2 откраднати топки. При стрелбата си американецът с български паспорт бе 1/3 от средно разстояние и 1/6 зад дъгата.

НАЙ-ДОБРИ: Джона Матюс бе най-добър за победителите със 17 точки и 5 асистенции. Нандо Де Коло добави 13. С по 10 точки се отчетоха Чарлс Кахуди и Йосуфа Фал.

Брандън Дейвис бе най-резултатен за Армани Милано с 26 точки и 8 борби. Тимоте Луваву-Кабаро вкара 16 плюс 8 борби. Девън Хол остана с 12 точки.

 

КЛЮЧЪТ: Домакините стигнаха до равенство за 57:57 в края на третия период, а след това започнаха последния със серия от 5-0. АСВЕЛ обаче веднага отговори и надлъгването продължи преди Джона Матюс с две ключови тройки да подпечата успеха на своя тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Дий Бост и АСВЕЛ ще бъдат домакини на Фенербахче, докато същия ден Армани Милано ще гостува на Монако.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – АСВЕЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани