5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФеновете помагат на Партизан за погасяването на дълг

Феновете помагат на Партизан за погасяването на дълг

Акцията е по инициатива на привържениците на "черно-белите"

Сръбският гранд Партизан подготвя специална програма за погасяване на данъчен дълг от 7 млн. eвро. Това съобщават медиите в западната ни съседка.

Акцията е под надслов „Един е Партизан“ и цели набирането на средства от всички, които искат да помогнат на клуба. Имената на всички, които го направят, ще бъдат изписани на официалния сайт на „черно-белите“.

Освен това, на паркета в залата на Партизан ще бъдат гравирани имената на 1992-ма от дарилите най-много средства за клуба. Притежателят на най-голямото дарение ще получи доживотно място в ложите на спортното съоръжение.

Президентът на Партизан Остоя Михайлович призна, че идеята за тази акция е на феновете. 

По този начин ще покажем на всички пример за вяра в инициативата на феновете, тяхната любов и отдаденост, които са красили нашия клуб през цялата история“, смята Остоя Михайлович.

Партизан достигна до плейофите в първия си сезон след завръщането си в Евролигата. В елиминациите през 2022/2023 отборът на легендата Желко Обрадович ще излезе срещу Реал Мадрид. В серията ще се играе до три успеха от пет срещи. Първият мач ще бъде на 25 април.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани