10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Зейн Ноулс

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Зейн Ноулс

Играя и се боря за отбора, споделя баскетболистът на ЦСКА

Зейн Ноулс бе с ключов принос за победата на своя ЦСКА над Черно море Тича с 97:84 в последния мач от 10 кръг в НБЛ. С представянето си центърът на столичани заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

На сметката на „армейците“ Зейн Ноулс остави 32 точки плюс 14 борби и 2 чадъра за 27 минути, което му донесе КПД 37. При стрелбата си той бе 12/19 от средно разстояние и 8/15 от линията за изпълнение на наказателни удари.

ЦСКА се справи със съпротивата на късата ротация на Черно море Тича

Ние сме много по-добър отбор от това, което показваме до момента. Трябваше да се изправим след тежката загуба от Ямбол. Не обръщам много внимание на това колко точки и борби имам. Играя и се боря за отбора, бе мнението на Зейн Ноулс след срещата.

„Трябва през цялото време да променяме нещата в отбора, да ги напасваме. Успяхме да наредим така нещата, че да спечелим днес. Трябва да играем бързо в нападение, да движим топката. През първото полувреме те играха с много смени, но в крайна сметка успяхме да се справим по-добре след паузата“, каза още бахамецът пред Max Sport.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани