13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаДаниел Хакет си подари победа в Евролигата с Виртус за рождения ден...

Даниел Хакет си подари победа в Евролигата с Виртус за рождения ден (видео)

Отборът от Болоня се изкачи втори в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Виртус Болоня продължава да лети високо в Евролигата. Момчетата на Лука Банчи сразиха Олимпиакос с 69:67 у дома в среща от 15 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Италианският тим е баланс от 11-4 и се изкачи на второ място в класирането. Гръцкият гранд пък е 12-ти със 7 успеха и 8 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Айзея Кординие се отчете с 13 точки за Виртус Болоня. Марко Белинели добави 12. Огнен Добрич финишира с 10 точки.

Янулис Ларенцакис бе най-резултатен за Олимпиакос с 13 точки. Мустафа Фал остави срещу името си 12. Никола Милутинов оформи дабъл-дабъл – 10 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините заличиха пасив от 13 точки, като не се отказаха нито за миг. Виртус стигна до пълен обрат в срещата, след като триумфира в последна четвърт с 22:12. Успехът на тима от Болоня бе подпечатан от бившия играч на „червено-белите“ и рожденик Даниел Хакет, който с кош 41 секунди преди сирената оформи крайния резултат – 69:67.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Виртус Болоня ще има за съперник Валенсия, докато ден по-късно Олимпиакос ще излезе срещу АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ ВИРТУС – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани