13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония не издържаха на натиска на Макаби (видео)

Коди Милър-Макинтайър и Баскония не издържаха на натиска на Макаби (видео)

Гардът на крачка от дабъл-дабъл за испанския тим

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония и Коди Милър-Макинтайър допуснаха втора поредна загуба в Евролигата. Гардът и съотборниците му не успяха срещу Макаби Тел Авив след 81:89 като гости в мач от 15 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 8-7 и се намира на осмо място в класирането, докато израелският гранд има в актива си 9 успеха и 6 поражения, с което застава на пета позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър и този път бе сред най-добрите за Баскония, като остави срещу името си 10 точки, 3 борби, 8 асистенции и 1 открадната топка за 34 минути в игра. При стрелбата си националът бе 3/5 от средно разстояние, 1/2 от тройката и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Маркъс Хауърд се отчете с 19 точки за тима на Душко Иванович. Ваня Маринкович и Тадас Седекерскис вкараха съответно по 16 и 15, като вторият овладя и 11 борби за дабъл-дабъл.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

Джеймс Уеб и Джош Небо бяха най-резултатни за Макаби Тел Авив с по 17 точки, като вторият грабна и 11 борби. Роман Соркин завърши с 14 точки и 7 борби.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: Двата тима стояха близо един до друг в продължение на 30 минути. В последната четвърт надлъгването продължи преди Джон Небо да отбележи за 81:76, но Маркъс Хауърд даде нов шанс на Баскония след 79:81. Във финалните 3 минути Джеймс Уеб, Бонзи Колсън и Джош Небо бяха безпогрешни, а Макаби си осигури успеха с крайното 89:81.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 декември Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще играят срещу Анадолу Ефес, докато ден по-рано Макаби Тел Авив ще има двубой срещу Цървена Звезда. 

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани