14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАГрейсън Алън блесна за Финикс срещу Маями (видео)

Грейсън Алън блесна за Финикс срещу Маями (видео)

Пети успех за "слънцата" в последните им шест мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Грейсън Алън наниза рекордните в кариерата си 9 тройки, а Финикс спечели за пети път в последните си шест мача в НБА. На свой терен „слънцата“ наложиха волята си над Маями със 113:97 и вече имат баланс от 19-16 в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Грейсън Алън изравни и рекорда на Финикс по реализирани точни стрелби от далечна дистанция, финиширайки с общо 31 точки. Брадли Бийл се отчете с 25, 8 борби и 9 асистенции. Девин Букър добави 20 точки, 5 борби и 10 асистенции.

Бам Адебайо достигна до дабъл-дабъл за Маями – 28 точки и 10 борби. Кевин Лав се включи от пейката с 20 и 7 борби. С по 10 точки останаха Хайме Джакес младши и Джош Ричардсън, като последният допълни сметката си с 8 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Сънс бяха по-точни в стрелбата от игра – 50% срещу 41% за „горещите“. Освен това, домакините направиха и по-малко технически грешки – 9 срещу 15 за Хийт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 януари Финикс ще бъде домакин на Мемфис, докато ден по-късно Маями ще излезе срещу Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани