12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония не издържаха срещу Барселона (видео)

Коди Милър-Макинтайър и Баскония не издържаха срещу Барселона (видео)

Гардът близо до дабъл-дабъл срещу каталунците

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония не успяха да добавят още една победа на сметката си в Евролигата. Гардът и отборът му загубиха от Барселона с 85:89 като гости в среща от 19 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 10-9 и се намира на 11-та позиция в класирането. Каталунците пък са с 13 успеха и 6 поражения и са трети.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър и този път бе сред най-резултатните за Баскония, финиширайки с 10 точки, 3 борби и 7 асистенции за 34 минути в игра. При стрелбата си националът бе 3/7 от средна дистанция, 1/2 от тройката и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Маркъс Хауърд приключи с 21 точки, включително 5 тройки. Тадас Седекерскис се отчете с 14 и 6 борби.

Ян Весели бе най-резултатен за победителите с 23 точки. Джабари Паркър вкара 17, в добавка към 6 борби и 5 асистенции. Уили Ернангомес остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Ян Весели бе моторът на Барса в последната четвърт, в която отборът му заличи пасив от 11 точки. Националът на Чехия наниза 13 в този период от общо 27 за домакините, с което те стигнаха до пълен обрат и до победата, оформяйки крайното 89:85 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 януари Коди Милър-Макинтайър и Баскония ще имат визита на Монако, докато ден по-късно Барселона ще играе срещу Олимпиакос.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани