6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГрег Попович: Ману Джинобили е най-любопитният човек, когото съм срещал в живота...

Грег Попович: Ману Джинобили е най-любопитният човек, когото съм срещал в живота си

Това, което ме кара да продължавам, е състезателният характер, убеден е 74-годишният специалист

През есента Грег Попович ще започне своя 28-ми сезон начело на Сан Антонио в НБА. Преди това легендарният специалист ще стане част от Клас 2023 на Залата на славата отвъд океана.

„Това, което ме кара да продължавам, е състезателният характер и мисля, че повечето от нас, тук, го имаме. Конкуренцията е нещо вълнуващо. Да ставаш по-добър е забавно, в смисъл, че виждаш как хората растат на и извън терена. С течение на времето тези момчета стават твои приятели до такава степен, че може да се окаже, че ги слушаш повече, отколкото те слушат теб. Те са млади, умът им е активен”, обяснява Грег Попович, извел Спърс до 5 шампионски титли в НБА в периода от 1999 до 2014 г. 

Ману Джинобили е най-любопитният човек, когото съм срещал в живота си. Той не е ходил в колеж, но стигна до там да чете за черните дупки в космоса и да ме пита за различни книги. Това ме учудваше и бе най-забавната част от всичко”, спомня си 74-годишният специалист. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани