17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДжон Флорвиъс: В края загубихме концентрация

Джон Флорвиъс: В края загубихме концентрация

Не бяхме достатъчно агресивни в защита, каза още центърът на Левски

Левски допусна четвърто поражение в НБЛ този сезон, след като отстъпи на Рилски спортист със 76:78 у дома. За столичани Джон Флорвиъс отбеляза 19 точки плюс 7 борби след 9/9 от линията за изпълнение на наказателни удари, както и 5/7 при стрелбата си от средна дистанция.

Загубихме концентрация. Допуснаха много лесни тройки и кошове. Не бяхме достатъчно агресивни в защита. Бяхме много амбицирани за този мач. Както видяхте, изиграхме страхотно първо полувреме, както и добра трета четвърт, но в края загубихме концентрация. Така се получи. Някои от фауловете ми бяха може би защото бях по-голям от другите играчи, но те не бяха нещо особено“, каза баскетболистът на Левски Джон Флорвиъс след двубоя.

„Бях безгрешен от фаул линията в този мач, защото исках да помогна на отбора да спечели. Това ме водеше към точните изпълнения„, допълни центърът на „сините“.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани