18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориНационалите до 20 г. приемат Грузия и Северна Македония за турнир в...

Националите до 20 г. приемат Грузия и Северна Македония за турнир в София

Срещите ще бъдат от 1 до 3 юли в зала "Триадица"

Националният ни отбор за младежи до 20-годишна възраст ще бъде домакин на турнир в София. Надпреварата ще се проведе в зала „Триадица“ от 1 до 3 юли.

Грузия ще бъде първият съперник на нашите в София, като този мач ще се играе на 1 юли от 18.00 ч. На 3 юли България ще излезе срещу Северна Македония.

Преди това националите до 20 г. ще гостуват на Румъния за контроли на 25 и 26 юни. Съставът от северната ни съседка ще върне визитата на 10 и 11 юли отново в София.

В момента тимът ни, воден от Георги Младенов и Милен Дудев, се готви във Вършец за мачовете от европейското първенство, Дивизия Б в Тбилиси (Грузия) от 15 до 24 юли. България остана без един силен конкурент, след като Полша получи право на промоция в Дивизия А, заради изваждането на Русия и Беларус от турнирите за подрастващи. Останалите съперници на младежите са Латвия, Унгария и Ирландия.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани