18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Благодарен съм, че град като Ямбол направи този турнир

Димитър Ангелов: Благодарен съм, че град като Ямбол направи този турнир

За мен е голямо удоволствие да бъда в Алеята на спортната слава на града, допълва треньорът на Левски

Димитър Ангелов стана част от Алеята на спортната слава на Ямбол. Бившият национал и настоящ наставник на Левски е в родния си град, тъй като неговият тим участва в турнир.

„Благодарен съм, че град като Ямбол направи този турнир, покани отборите на Левски, ЦСКА и на Берое. Най-много се радвам, че вчера в залата имаше доста хора, беше почти пълна. Надявам се днес да я напълним, защото този град заслужава да има един добър отбор. Хората обичат баскетбола„, сподели пред медиите в Ямбол Димитър Ангелов.

„За мен е голямо удоволствие да бъда в Алеята на спортната слава на Ямбол. Аз разбрах в последния момент. Изненадан съм. Едно признание за труда, който съм положил и това, което съм дал за града„, добави треньорът на Левски.

По-късно днес от 17.30 ч. в зала „Диана“ тимът на Димитър Ангелов ще играе срещу Берое в мача за третото място на турнира в Ямбол. В 19.30 ч. пък е финалът на надпреварата, който ще противопостави домакините и ЦСКА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани