13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияВиктор Серафимов: Всички се раздадоха на 100%

Виктор Серафимов: Всички се раздадоха на 100%

Във всеки мач се опитвам да съм полезен на отбора, признава капитанът на Шумен

„Първо, искам да поздравя момчетата. Абсолютно всички се раздадоха на 100% и това е стилът, който треньорите искат от нас – пълно себераздаване дори да изоставаме като класа от другия отбор с желание да компенсираме, да се хвърляме на 100%. Относно себе си, твърдя, че във всеки мач се опитвам да го правя това и ако не ми върви нападението, да се раздавам в защита и да съм полезен на отбора“, сподели баскетболистът на Шумен Виктор Серафимов след успеха над Черно море Тича с 91:71.

Определено ни чака много важен мач с Ямбол. Показаха, че не са слаб отбор. Два пъти победиха Спартак Плевен, а това е доста сериозен тим, а и те направиха победи срещу добри отбори. Но мисля, че сме конкурентни. За разлика от първия мач сега, сме в съвсем различен състав и смятам, че ако играем по този начин и се хвърлим така, ще успеем да вземем и този мач и да зарадваме публиката“, допълни капитанът на новака в НБЛ, който отбеляза 18 точки срещу варненци. 

Втора победа за Шумен в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани