18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияТони Гуджино: Срещу отбор от Топ 4 трябва да бъдеш фокусиран през...

Тони Гуджино: Срещу отбор от Топ 4 трябва да бъдеш фокусиран през цялото време

Има много желание във всички да спечелим, смята баскетболистът на Академик

Имахме 5-7 минути, особено в началото на последната част, когато изгубихме концентрация. В нападение стреляхме наистина бързо, не използвахме главите си. Не ги карахме да играят в защита. Те направиха много бързи атака. Срещу отбор от Топ 4 трябва да бъдеш фокусиран през цялото време. Мисля, че за тези около седем минути се представихме наистина зле. Не знам каква е причината“, бе мнението на баскетболиста на Академик Пловдив Тони Гуджино след загубата от Балкан със 73:80.

Смятам, че има много желание във всички да спечелим. Освен това, те дойдоха от тежко пътуване до Израел. Опитахме да играем бързо и да ги държим уморени. Това е много добра идея, но също така трябва да бъдеш концентриран, ако искаш да играеш бързо, защото е опасно да не направиш грешки“, добави крилото, който се завърна в игра с 20 точки в първия мач на своя тим в плейофите на НБЛ.

Балкан издържа срещу Академик за 1-0 на 1/4-финалите в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани