19.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоНБАВезенков запали лъча на Сакраменто (видео)

Везенков запали лъча на Сакраменто (видео)

Крилото се включи в специален ритуал за Кингс

За първи път Александър Везенков се включи в специален ритуал на своя тим Сакраменто в НБА. 206-сантиметрото крило получи честта да запали лъча на Кингс, който се простира и извън „Голдън 1 сентър“. Това се случва при успехите на „кралете“ и обикновено се прави от някои от най-добрите играчи на терена.

Благодаря за подкрепата. Много е важно за нас. Нека да продължим да работим и печелим, както и да запалваме лъча. Благодаря ви„, сподели Александър Везенков.

Миналата нощ Александър Везенков се включи силно при победата на Сакраменто над Кливланд със 132:120. В тази среща 28-годишният баскетболист регистрира 11 точки и 2 борби за 17-те си минути на терена, като бе 4/6 при стрелбата си от игра, включително 3/5 за дъгата.

Кингс са с баланс от 5-4 в Западната конференция на НБА. Следващият мач на Александър Везенков и компания ще бъде на 16 ноември от 5.00 ч. българско време срещу Лос Анджелис Лейкърс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани